• Közösen az egymillió aláírásért 2018-09-18

  A nyomtass te is! mozgalom különszám elkészítésével támogatja a „Ne hagyjuk büntetlenül” címmel kezdeményezett aláírás-gyűjtési akciót, amelynek élén a független képviselő, Hadházy Ákos áll, akinek az a célja, hogy ezzel gyakoroljon nyomást a kormányra, és kikényszerítse, hogy Magyarország csatlakozzon az Európai Ügyészséghez.

  Hadházy Ákos szerint százezren már aláírták petícióját, de terve az, hogy karácsonyig, de legkésőbb a tavaszi EP-választásokig összejöjjön az egymillió aláírás.

  A Nyomtass te is! különszámát folyamatosan osztják az aláírásgyűjtő standokon Budapesten és vidéken is. Ha valaki szeretné letölteni és sokszorosítani kívánja, akkor azt innen teheti meg.

 • Induljon újra Magyarországon a Szabad Európa Rádió! 2018-07-23

  Újraindítja Romániának, illetve Bulgáriának szóló híradásait a Szabad Európa Rádió – derült ki a napokban kiadott közleményükből.

  A Nyomtass te is! mozgalom kezdeményezi, hogy Magyarországon is induljon újra a Szabad Európa Rádió, mivel a helyzet itt legalább olyan súlyos, mint a másik két országban.

  Ha egyetértesz ezzel, kérjük, írd alá a petíciónkat, amelyet eljuttatunk az Amerikai Egyesült Államok kormányának.

  Itt írhatod alá:
  https://www.peticiok.com/induljon_ujra_magyarorszagon_a_szabad_europa_radio

  További részletek:
  https://index.hu/kulfold/2018/07/19/szer_romania_bulgaria/

 • Nagyüzem volt ma délelőtt! 2018-04-07

  Nagyon sokan, kb. százan voltunk a Vígszínház előtt. Rengeteg Nyomtass te is! lapszám jut ma el Budapest kerületeibe és Pest megyébe az esélyes ellenzéki jelöltek listájával.

 • Medián: Már 700 ezernél is többen ismerik a Nyomtass te is! nevű új szamizdatot 2018-04-06

  A Medián országos reprezentatív mérése szerint a Nyomtass te is! heti szamizdat újsággal a budapestiek 14 százaléka találkozott már, de a községekben élők 10 százaléka is így nyilatkozott. A mozgalom aktivistái ezt most még tovább növelhetik választási akciójukkal: szombaton 10 órára hívják az önkénteseket a Vígszínház elé, mivel csak Budapesten százezer újság vár szétosztásra, az esélyes ellenzéki jelöltek névsorával.

  Március elején még a szavazókorú népesség hat, március végén már kilenc százaléka ismerte a Nyomtass te is! újságot, ezzel három hét alatt kb. 480 ezerről több mint 700 ezerre növelte a lap az olvasótáborát. A falvakban ráadásul az átlagosnál is dinamikusabb volt a növekedés, azaz a Nyomtass te is! újságnak, ill. a köré szerveződött mozgalomnak sikerül elérnie azt a kitűzött célját, hogy az információk elől elzárt településekre juttassanak el híreket.

  A Nyomtass te is! mindössze egy félbehajtott A/4-es lapból áll, amelyet mindenki otthon is kinyomtathat. A hetente megjelenő lap tavaly augusztusban indult, és a 37. számnál tart.

  Ezen a héten a központilag nyomtatott példányok száma elérte a félmilliót, ehhez jön még az a mennyiség, amelyet önkéntesek nyomtatnak és terjesztenek szerte az országban. Ez a kiadvány jelenleg – mondhatni – Magyarország legnagyobb példányszámú hetilapja. Ezt igazolja vissza a Medián legfrissebb kutatása is.

  A Nyomtass te is! legutolsó, 37. száma, amely letölthető a www.nyomtassteis.hu honlapról, választási tudnivalókat tartalmaz, és ismerteti az esélyes ellenzéki jelöltek névsorát.
  Az elmúlt napokban több százezer példányt osztottak szét vidéken, vidéki városokban, megyeszékhelyeken és kistelepüléseken. A kampány végére hagyták Budapestet: szombaton 10 órakor a Vígszínházhoz várják mindazokat, akik segítenének abban, hogy egész Budapest megismerje az esélyes ellenzéki jelöltek névsorát. Ugyanakkor a Pest megyeieknek is érdemes lesz odamenniük, mert Pest megyei verziója is van az újságnak, amelyek a megyében oszthatók.

 • Gyere velünk lapot osztani Budapesten és Pest megyében! 2018-04-04

  A választás előtti napon teleszórjuk Budapestet és Pest megyét az esélyes ellenzéki jelöltek névsorával!

  Szombaton 10 órakor találkozunk a Vígszínház előtt. Várunk, autóval, vagy anélkül.

  Mi már nyomtattunk! Most jön az év dobása!

 • A Nyomtass te is! vidéken hajrázik a hosszú hétvégén 2018-03-30

  A Nyomtass te is! mozgalom vidéken hajrázik a hosszú hétvégén. Minden nap 10 órakor a Vígszínház elől indulunk és olyan megyei lapszámokat viszünk magunkkal, amelyben a legesélyesebb ellenzéki jelöltek is szerepelnek.

  Találkozó:
  Szombaton, vasárnap és hétfő délelőtt 10.00 órakor 
  Budapesten, a Vígszínház előtt.
  Innen több kocsival, többfelé indulunk.

  Kérjük, jelezd az info.nyomtassteis@gmail.com e-mail címen, ha tudsz jönni, hogy annyi újsággal készüljünk!

  „Ha eső nem lesz, lesz, ha lesz, akkor is lesz!” – ezekkel a szavakkal buzdítjuk az embereket a Facebookon is, hogy jöjjenek hétvégén segíteni terjeszteni a lapot. „Hozz esernyőt, ezen nem múlhat a kormányváltás!” – olvasható az esemény leírásában, hiszen már csak egy hét van a választásokig.

  Március 31. és április 2 között minden nap 10 órakor indulnak autós konvojok az ország minden részébe a Vígszínház elől. Megyei különszámokat is készítettünk több tízezer példányban, amelyekben egyrészt a legesélyesebb ellenzéki jelölteket propagáljuk, másrészt a legfontosabb választási tudnivalókról tájékoztatunk. Elmagyarázzuk, hogy mi az a taktikai szavazás, miért kell óvakodni a kamupártoktól, és természetesen arra buzdítunk mindenkit, hogy minél többen menjenek el szavazni.

  Nagyon sokan aggódnak amiatt, hogy hogyan jut el az adott választókerületben legesélyesebb jelölt kiléte a választókhoz. A Nyomtass te is! újság erre megoldást kínál: aki szeretné, hogy minél többen értesüljenek a jelöltek nevéről, annak nem kell mást tennie, mint ellátogatni a mozgalom honlapjára (www.nyomtassteis.hu), ahova folyamatosan kerülnek fel a megyei különszámok. Ezeket bárki letöltheti az oldalunkról, kinyomtathatja és terjesztheti az országban. Kérjük, hogy minél többen segítsenek terjesztéssel, szállítással, nyomtatással, vidéki kapcsolatokkal vagy anyagi támogatással.

 • Hétvégi szórás 2018-03-26

  Ma többek közt Maglódon, Mendén és Vecsésen jártunk 🙂

 • Oszd velünk a Nyomtassteis!-t hétvégén Pest megyében! 2018-03-23

  Szeretnéd, hogy változás legyen az országban? Hogy minél több emberhez eljussanak a valódi hírek, és ne csak a kormánypropaganda alapján szavazzanak április 8-án?

  Akkor gyere, oszd velünk a Nyomtass te is! legfrissebb számát Pest megyében!
  Találkozó:
  Szombaton és vasárnap délelőtt 10.00 órakor 
  Budapesten, a Vígszínház előtt.
  Innen több kocsival, többfelé indulunk.

  Kérjük, jelezd az info.nyomtassteis@gmail.com e-mail címen, ha tudsz jönni, hogy annyi újsággal készüljünk!

  Köszönjük!

 • Nyílt levél a képviselőjelölteknek 2018-03-19

  Indult egy kezdeményezés Budapest 6-os választókerületében. Az ott élők nyílt levelet írtak a választáson induló képviselőknek, felszólítva őket, hogy lépjenek vissza a legesélyesebb javára. Melléálltunk, betördeltük, kinyomtattuk. Kezdődhet a terjesztés!
  Jön Budapest 3. választókerülete.
  Szeretnél te is a saját választókerületedbe ilyet? Írj nekünk!

  Kattints ide a budapesti változatok letöltéséhez

 • Elkészültek a Nyomtass te is jelvények. 2018-03-18